Túlélőkönyv ADHD-s gyerekeknek

Nehezen figyelsz egyetlen dologra, nem tudsz nyugton maradni az óra alatt? Hamarabb kimondasz valamit, mint, hogy átgondolnád? Képtelen vagy eldönteni, mit szeretnél, vagy éppen tudod, mi volna a helyes, de nem tudod megtenni? Állandóan harcban állsz a környezeteddel?

Ha ezekre a kérdésekre igen a válaszod, könnyen lehet, hogy az ADHD valamelyik típusába tartozol. Ez a könyv segít neked megérteni, mit jelent ez- azt is, hogy mit nem jelent!-, mit lehet, és kell tenned azért, hogy ezek a problémák megoldódjanak és sikeres lehess az iskolában, a barátok között, vagy otthon a család közelében. Gyakorlati útmutatót, ötleteket és megoldásokat kapsz ahhoz, hog az ADHD jelentette kihívásokra hasznos, segítő válaszokat tudj adni.

John F. Taylor, PHD, ADHD-s gyerekekkel és családjaikkal dolgozik. 30 éve folytat pszichológusi magánpraxist, ez idő alatt több ezer ADHD-s gyereknek segítette a sikeres iskolai beilleszkedést és a jó teljesítmények elérését. Sok ADHD-ról szóló könyvet és cikket írt, könyvei közül ez az első, amelyik magyarul is megjelenik. 

John emellett az ADD Plus alapítója is. Ez segédanyagokat és oktatási programokat biztosít szülők, oktatók és egyéb szakemberek számára. Gyakran hívják országos és regionális konferenciákra, hogy beszéljen az ADHD-ról, a mentális egészségről, és az oktatásról. Többet megtudhatsz John előadásairól és egyéb kiadványairól a https://parentology.guide/ oldalon.

Kiadó: Geobook Hungary Kiadó
Kiadás éve: 2019 (1. kiadás)
Terjedelem: 122 oldal
Borító: puhatáblás, fóliázott
Nyelv: magyar
Méret: 152×228 mm
ISBN: 978 615 5015 48 9

2500 Ft

Csak 2 maradt készleten (utánrendelhető)

Kosár