Puzzle Party - párosító játék 02696 Janod

Ez egy párosító puzzle játék 36 lapból áll. 6 képből, amelyek mindegyike 6 lapból áll, az első az állat rekonstruálására.
Szórakoztató és oktató játék a játéktárában a gyerekeknek.
Játékleírás:
Legyél te az első, aki kirakja a 6 kártyából álló puzzlet.
A játék tartalmaz: 36 darab kártya
Játékosok száma: 2 – 5 fő
Játékzabály:
A kirakható puzzle száma attól függ, hányan szeretnénk játszani a játékot.

–      2 játékos esetén 3 db puzzle-t válasszunk, ez 18 darab kártyát jelent.
–      3 játékos esetén 4 db puzzle-t válasszunk, ez 24 darab kártyát jelent.
–      4 játékos esetén 5 db puzzle-t válasszunk, ez 30 darab kártyát jelent.
–      5 játékos esetén, minden kátyára szükségünk lesz.
Az egyik játékos összekeveri a kártyákat, majd leosztja azokat addig amíg az összes kártya el nem fogy. (csak annyi kártyát keverjünk meg, amennyire a játékosok száma szerint szükségünk van.)
Miután az összes kártya kiosztásra került, minden játékos megnézi a lapjait, hátha már most van több olyan kártyája ami egy konkrét puzzle darabja. A kátyák szélén látható színes sáv, segít beazonosítani, hogy melyik puzzle darabja van nálunk. (pl.: piros szegély – kutya puzzle)
A játékot a legfiatalabb játékos kezdi. A játékos húz egy kártyát a tőle balra ülő játékostól, majd:
–    Ha a játékosnak megfelel a kihúzott kártya akkor azt letszi az asztalra arccal felfelé, mutatva a többi játkos részére, hogy ő melyik puzzle-t szeretné kirakni.
–    Ha a játékosnak nem felel meg a kihúzott kártya, de van olyan másik amelyiket le szeretne rakni az asztalra, akkor a kihúzott kártyát megtartja és egy másikat tesz le, mutatva ,hogz melyik puzzle-t szeretné kirakni.
–    Ha a játékosnak nem felel meg a kihúzott kártya, és nincs is másik amit szívesen lerakna, akkor a kihúzott kártyát is megtartja, majd a következő játékos jön.
A játék addig folytatódik, amíg valaki le nem rakja a puzzle összes darabját.
Miért kell minden családba Janod?
 Az 1970-ben, Franciaországban alapított vállalkozás a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma a gyerekek és szüleik igényesen megmunkált és megálmodott játékokkal találkozhatnak a boltokban. A francia, kissé művészi stílus végigkíséri minden termék külsejét. Minden korosztály megtalálja benne a magának valót. A piciknek vannak fából gyártott játékok, húzogatós, tologatós állatkák, kocsik, benne színes kockákkal. Válogatni lehet a különböző hangszerekből, ügyességi és gondolkodtató játékokból. De gondoltak a nagyobbakra is: kártyák, társasjátékok, babaházak közül lehet választani. Grafikája, külleme egy különleges árucsoportot jellemez, de a csomagolása is fantáziadús, a társasjátékok, kártyák kis táskába vannak csomagolva, hogy később praktikusan lehessen a dobozában tárolni a játékokat.

1990 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Kosár